Annemarie Gijsberts | netwerkspecialist

Maak kennis met Annemarie Gijsberts

Ik geloof in het verbinden van mensen. We zijn geen concurrenten, maar behalen allemaal meer rendement als we samen optrekken. Dat komt niet alleen je bedrijf ten goede, maar levert je ook persoonlijke groei op. Waarde zit voor mij niet alleen in geld, maar vooral in mensen en hun eigen ontwikkeling. Ik vind het zonde als mensen niet blij worden van wat ze doen. Als je je goed voelt in je werk, wórd je goed in je werk. Je krijgt er meer plezier in en je talenten komen naar boven. 

Duurzaamheid en kwaliteit van het zakelijk bestaan zijn voor mij erg belangrijk. Ik zie in netwerkclubs mensen en ondernemingen groeien. De deelnemers krijgen er energie van en stappen na een bijeenkomst weer blij het zakelijke leven in.

Netwerken is van hart tot hart verbinden.

Out of the box

Ik leg verbindingen tussen mensen op de werkvloer en mensen in mijn netwerk. Dat gebeurt tijdens het (mee) opzetten een netwerkclub, bij het tot bloei brengen van een matig draaiende club of als ik iemand begeleid tot een succesvolle netwerker. Ik denk out of the box en zie combinaties die aan anderen voorbijgaan, maar die wél werken. Ik krijg steeds weer andere ideeën en ondernemers geven mij veel kennis en inspiratie. Hierdoor leer ik nóg beter wat wel en niet werkt in een club.

Ik geniet ervan als ik de ondernemers elkaar onvoorwaardelijk zie helpen. Daarom doe ik er ook alles aan om netwerkclubs vol te krijgen. Per slot van rekening heb je dan meer kansen om je netwerk uit te bouwen en met andere ondernemers in contact te komen.

Een van de netwerkorganisaties waarvoor ik clubs opricht, is Business Open. Sinds 2014 ben ik regiomanager van de zuidelijke netwerkclubs en bouw ik enthousiast mee aan deze succesvolle en snel groeiende organisatie. Een functie die me op het lijf geschreven is.

Effectief netwerk

Als je van een groep ondernemers een club maakt, dan krijg je een team dat veel beter rendeert. Ik zie wie welke talenten heeft en zet die in voor de oprichting van een effectief netwerk of om bij te dragen aan het unieke karakter van een club. Ik ben erg begaan met de leden, ook als het niet lekker gaat. Zonder oordeel luister ik en ga ik doelgericht aan het werk om binnen mijn netwerk voor een oplossing te zorgen.

Ik ben een schoolvoorbeeld van hoe een goed netwerk je altijd verder helpt. In goede en in slechte tijden. Dat netwerk zet ik ook graag in voor jou.

Warme groet,

Annemarie Gijsberts

Annemarie Gijsberts | netwerkspecialist